WAKAME SUSHIBAR

Recentreview


4 stars out of 133 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Wakame Sushibar. Want to know more? Find out more.

25 Jun 2024 at 11:19 Ik had sushi bestelt en gevraagd deze te leveren tegen 19u. Uiteindelijk kwam deze aan om 19u50. Hoewel dit dus nogal laat was, was het het wachten echt wel waard! Super lekker, super vers!
24 Jun 2024 at 23:34 2uur... Staat zelf niet in de keuze lijst van de app.. 4 keer gebeld en direkt weggedrukt. Uiteindelijk geleverd. Slordig verpakt, eten echt niet smakelijk klaar gemaakt. Niet te eten. Zalm was volgens mij niet vers. Eerste keer, nooit meer!!!
24 Jun 2024 at 20:09 Bestelling was 2 uur onderweg.
24 Jun 2024 at 19:13 2 uur geleden besteld nog steeds niemand gezien... Ik bel en niemand pakt op. Nochtans staat er maximale levertijd 90min voor de regio waar ik woon.
24 Jun 2024 at 12:02 Lekkere Poke Bowl!
14 Jun 2024 at 22:57 Supergoed sushi. Beste ooit. Spijtig genoeg een uur te vroeg geleverd waardoor de dragon eyes koud waren tegen mn bezoek er was en we konden eten.
8 Jun 2024 at 8:51 Goede kwaliteit spijtig dat er geen gember en wasabi werd bijgeleverd
20 May 2024 at 22:54 Het was heel lekker ! Soms morgue beetje geduld hebben door hun succes
20 May 2024 at 21:32 Beste sushi tot nu toe (en we hebben er al veel uitgeprobeerd)!
15 May 2024 at 21:38 vraiment très bon !
3 May 2024 at 15:26 Het was heel lekker en snel geleverd echt de beste !
2 May 2024 at 20:47 La commande est arrivé 1u 30 trop tôt